Caja de Haan

Emotioneel Welzijnscoa​ch / Kindercoach

Trainingen 2021

 • Training De kracht van Zelfliefde (5 dagen) volzet​​

“Je bent alle liefde die je nodig hebt”

Deze parel van een training heb ik geschreven omdat ik vanuit m’n coachpraktijk ervaar dat bijna alle emotionele problemen terug te herleiden zijn tot een tekort aan zelfliefde. Ik durf te stellen dat naar mijn idee deze training de basis is van jouw geluk en succes, zowel privé als professioneel.

Een gezonde dosis zelfliefde maakt je leven probleemlozer, gelukkiger, zelfverzekerder, trouw aan jezelf, minder afhankelijk en vooral vrij.

Maar van jezelf houden, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben een slecht zelfbeeld, last van minderwaardigheidsgevoelens, zijn onzeker, kunnen moeilijk grenzen stellen, zijn streng voor zichzelf...

Ondanks het besef dat de relatie met zichzelf verbeterd kan worden, weet men vaak niet hoe.  

In deze 5-daagse training, verspreid over circa 5 maanden, maak jij contact met jouw Zelfliefde. Iedere maand is er een bijeenkomst in kleine groep.

Het is een trainingsprogramma waarin je stap voor stap jouw innerlijke liefdeskracht ont-dekt; een liefdeskracht in iedereen aanwezig.

In deze 5 daagse krijg je effectieve tools aangereikt.

Je leert tijdens deze trainingsdagen werken met de techniek EFT (Emotional Freedom Techniques). Deze indrukwekkende techniek neutraliseert lastige emotionele blokkades die jouw Zelfliefde bedekken.

Ook leer je de universele wetten kennen. Deze wetmatigheden van het universum geven inzicht en duidelijkheid wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling van jouw hartbewustzijn. Deze wetten leren jou dat jouw buitenwereld een projectie is van jouw binnenwereld. Hierdoor besef je dat wanneer je jouw binnenwereld verandert, je buitenwereld automatisch mee verandert.

We gaan kennismaken met de maan als natuurkracht. Iedere maanfase heeft namelijk zijn eigen speciale kracht. Je gaat inzien welke invloed de maan heeft op ons algemeen welbevinden. Je leert hoe je deze kracht kan inzetten bij jouw zelfontwikkeling. 

Deze cursus is een intensieve individuele innerlijke reis die je een andere kijk geeft op jezelf en tegelijkertijd op je medemens en de wereld.

De cursus wordt gegeven in kleine groep zodat er ruimschoots persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.

Trainingsdagen:       5 dagen

Data:      zaterdag 23 januari 2021

               zaterdag 27 februari 2021

               zaterdag 20 maart 2021

               zaterdag 24 april 2021

               zaterdag 29 mei 2021

Locatie:  

Brasschaat

Prijs       

495 Euro, dit is inclusief een eenvoudige vegetarische lunch, materiaal, thee, koffie met iets lekkers

Aanmelden kan via [email protected] of via onderstaand inschrijfformulier (graag vermelden voor welke training je je wil inschrijven) 

 • Tweedaagse basistraining EFT (Emotional Freedom Techniques) 

EFT is een krachtige eenvoudige methode om als zelfhulpmiddel te gebruiken alsook om anderen te helpen. Ook in een coachpraktijk is EFT een onmisbare tool.

Door zachtjes met je vingers op belangrijke meridiaanpunten te tikken buig je (onverwerkte) negatieve emoties om naar innerlijke rust. De werking van EFT is vrijwel direct voelbaar. Een aangename rust tezamen met de nodige inzichten zorgen ervoor dat je je vrijwel direct emotioneel veel beter voelt. Dit heeft uiteindelijk ook weer een positief effect op je fysieke gezondheid.

In deze training leer je:

 • theoretische achtergrond van EFT
 • aanleren EFT-techniek
 • EFT inzetten bij jezelf
 • EFT inzetten bij anderen, ook bij kinderen
 • EFT inzetten in jouw beroepspraktijk

Trainingsdagen:  2 dagen

Trainer: Caja de Haan

Data:

zaterdag 18 september 2021

zaterdag 16 oktober 2021

telkens van 10:00u tot 16:30u

Locatie:

Brasschaat

Prijs:

295 Euro dit is inclusief een syllabus, koffie/thee met iets lekkers 

Aanmelden kan via [email protected] of via onderstaand inschrijfformulier (graag vermelden welke training je wilt volgen) 

 • Tweedaagse training: Kinderen coachen via Creativiteit

In deze tweedaagse leer je door middel van creativiteit te communiceren met kinderen. Op deze plezierige manier wordt het kind in de gelegenheid gesteld om via tekentaal naar buiten te brengen wat innerlijk bij hem of haar leeft.

Het verbale vermogen van een kind is vaak onvoldoende ontwikkeld om gevoelens goed te kunnen uiten. Daardoor kunnen negatieve emoties zich gaan uiten in negatief gedrag zoals snel boos worden, agressie, onrust, slecht slapen, overmatig druk zijn….. Creatief coachen is een prachtig instrument om negatieve emoties te ontladen.

Via tekenen, een natuurtaal van kinderen, kan jij als begeleider een stapje doen in de belevingswereld van het kind. Hierdoor krijg je informatie over de talenten/kwaliteiten, alsook over eventuele problemen die bij het kind spelen.

Ook voor jongeren is deze manier van coachen fijn om in te zetten. Buiten dat het leuk is om creatief bezig te zijn, leren zij op deze manier hun valkuilen kennen en tegelijkertijd hun kwaliteiten en talenten te ont-dekken.

In deze training leer je:

 • het grote belang van creativiteit
 • kennis maken met verschillende creatieve materialen
 • via creativiteit een stapje te doen in de belevingswereld van een kind
 • tekentaal als communicatiemiddel te gebruiken
 • het "lezen" (counselen) van een tekening
 • de betekenis van kleuren
 • het creatieve begeleidingsproces van een kind

Trainingsdagen:  2 dagen

Trainer:  Caja de Haan

Data:

zaterdag 2 oktober 2021

zaterdag 30 oktober 2021

telkens van 10:00u tot 16:30u

Locatie:

Brasschaat

Prijs:

295 Euro, dit is inclusief een syllabus, koffie/thee met iets lekkers 

Aanmelden kan via [email protected] of onderstaand inschrijfformulier (graag vermelden welke training je wilt volgen) 

Inschrijfformulier (graag aangeven welke cursus je wil volgen)

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je gegevens zijn succesvol ingevoerd.


Copyright © Caja de Haan

0